Μενού

Νέα

10.11.2021

Γενικά

Εκπαιδευτικό σεμινάριο και Εκδήλωση στην Αλεξανδρούπολη – 3 Νοεμβρίου 2021 με θέμα: “Αναγνώριση Ενδείξεων Πιθανών Περιστατικών Εμπορίας Ανθρώπων”

10.11.2021

Γενικά

Η επόμενη στάση του έργου “Δράσεις Ευαισθητοποίησης για την Εμπορία Ανθρώπων” έγινε στην πόλη της Αλεξανδρούπολης. Στις 3 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10 π.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλεξανδρούπολης -έπειτα από την ευγενική παραχώρηση σχετικού χώρου από τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας, Νεολαίας και Φιλοζωίας, κ. Θεόδωρου Βουρδόλη- έλαβε χώρα 4ωρη εκπαίδευση επαγγελματιών για τους φορείς της πόλης σχετικά με την αναγνώριση και διαχείριση πιθανών περιστατικών εμπορίας ανθρώπων. Η εκπαίδευση έγινε δια ζώσης, ενώ παράλληλα μεταδόθηκε και διαδικτυακά και έτσι, συμμετείχαν και επαγγελματίες από περιοχές εκτός Αλεξανδρούπολης. Συγκεκριμένα, την εκπαίδευση παρακολούθησαν επαγγελματίες από φορείς, όπως: το Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών – Θυμάτων Βίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, την Υπηρεσία Ασύλου, το Λιμενικό σώμα, το ΚΕΘΕΑ, την ΑΡΣΙΣ, αλλά και από την πόλη της Κομοτηνής, το Τμήμα Κοινωνικής Αρωγής και Υγείας του Δήμου.

8.11.2021

Γενικά

Εκπαιδευτικό σεμινάριο στη Ρόδο – 22 Σεπτεμβρίου 2021 με θέμα: “Αναγνώριση Ενδείξεων Πιθανών Περιστατικών Εμπορίας Ανθρώπων”

8.11.2021

Γενικά

Στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου, εκπρόσωποι της Α21 βρέθηκαν στη Ρόδο, στα πλαίσια του έργου «Δράσεις για την Εμπορία Ανθρώπων». Η Ρόδος είναι η πρώτη πόλη από το σύνολο των 8 πόλεων που η Α21 έχει συμπεριλάβει στις δράσεις της για την ενημέρωση του ευρύτερου κοινού και των φορέων της πόλης. 

 

Στις 22 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Mediterranean Hotel Rhodes, έλαβε χώρα τετράωρο εκπαιδευτικό σεμινάριο με θέμα «Αναγνώριση Ενδείξεων Πιθανών Περιστατικών Εμπορίας Ανθρώπων”. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε υβριδικά, με την ταυτόχρονη παρουσία ατόμων στην αίθουσα, καθώς και διαδικτυακή συμμετοχή, και το παρακολούθησαν επαγγελματίες από διάφορες αρχές και φορείς της πόλης όπως: το Τμήμα Ασφαλείας της Ρόδου, η Υπηρεσία Ασύλου, το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ρόδου με παράρτημα Ρομά, το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών του Δήμου Ρόδου και άλλοι. 

Εκδήλωση στην Ρόδο 22 & 23 Σεπτεμβρίου 2021 – Δράσεις Ευαισθητοποίησης για την Εμπορία Ανθρώπων

Στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου, εκπρόσωποι της Α21 βρέθηκαν στη Ρόδο, στα πλαίσια του έργου «Δράσεις για την Εμπορία Ανθρώπων». Η Ρόδος είναι η πρώτη πόλη από το σύνολο των 8 πόλεων που η Α21 έχει συμπεριλάβει στις δράσεις της για την ενημέρωση του ευρύτερου κοινού και των φορέων της πόλης. 

H Α21 συμμετείχε στο διήμερο εκδηλώσεων που διοργανώθηκε από το Δήμο Ρόδου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, με την υποστήριξη της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας Δήμου Ρόδου και του ΔΟΠΑΡ για την υπογραφή  του Πρωτόκολλο Συνεργασίας του Δικτύου κατά της Έμφυλης & Ενδοοικογενειακής βίας Ρόδου από τοπικούς φορείς. Στα πλαίσια αυτά,την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, στο κινηματοθέατρο ΡΟΔΟΝ η Α21 διοργάνωσε την εκδήλωση «Συμβαίνει κι εδώ», μια παρουσίαση του φαινομένου της εμπορίας ανθρώπων και της αντιμετώπισής του από την Α21, μέσα από την αφήγηση της ιστορίας ενός αληθινού περιστατικού. Στην εκδήλωση αυτή παραβρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων της Ρόδου και απλοί πολίτες.

11.10.2021

Γενικά

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021 – Ολοκλήρωση της ενακτήριας εκδήλωσης στην Αθήνα : «Δράσεις Ευαισθητοποίησης για την Εμπορία Ανθρώπων».

11.10.2021

Γενικά

Έναρξη του Έργου

Στις 25 Ιουνίου 2021, έλαβε χώρα η εκδήλωση της Α21 για την έναρξη του έργου: «Δράσεις Ευαισθητοποίησης για την Εμπορία Ανθρώπων» στο ξενοδοχείο Electra Metropolis Athens.

24.06.2021

Γενικά

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 – Ολοκλήρωση της πρώτης διαδικτυακής εκδήλωσης για την έναρξη του έργου: «Δράσεις Ευαισθητοποίησης για την Εμπορία Ανθρώπων»

24.06.2021

Γενικά

Στις 31 Μαΐου 2021 στις 12 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση για την έναρξη του έργου «Δράσεις Ευαισθητοποίησης για την Εμπορία Ανθρώπων», στην οποία  παρευρέθηκαν δημοσιογράφοι και επαγγελματίες του πεδίου από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

A21. © All Rights Reserved. Designed and developed by sometimes studio.