Μενού

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 – Ολοκλήρωση της πρώτης διαδικτυακής εκδήλωσης για την έναρξη του έργου: «Δράσεις Ευαισθητοποίησης για την Εμπορία Ανθρώπων»

24.06.2021

Γενικά

Στις 31 Μαΐου 2021 στις 12 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση για την έναρξη του έργου «Δράσεις Ευαισθητοποίησης για την Εμπορία Ανθρώπων», στην οποία  παρευρέθηκαν δημοσιογράφοι και επαγγελματίες του πεδίου από δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

Τη συνάντηση τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν χαιρετισμό οι:

  • κος Ηρακλής Μοσκώφ, Επικεφαλής του Γραφείου Εθνικού Εισηγητή για την Καταπολέμηση της Εμπορίας Ανθρώπων του Υπουργείου Εξωτερικών
  • κος Αηδονόπουλος Χαράλαμπος, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής στο Δήμο Θεσσαλονίκης
  • κα Χριστιάνα Κύρκου, Διαχειρίστρια Προγραμμάτων Active citizens fund

Στη συνέχεια, η κα Μαρίνα Ντονοπούλου, Διευθύντρια της Α21 Ελλάδος, παρουσίασε το έργο της Α21 στην Ελλάδα. Ο κος Γεωργιάδης Βασίλειος, Υπαστυνόμος Α’ στο Τμήμα Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδ/νσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος & Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης ανέδειξε το πρόβλημα της εμπορίας ανθρώπων μέσα από πραγματικές ιστορίες που διαχειρίστηκε η Ελληνική Αστυνομία και επισήμανε τη σημασία των συνεργασιών για την καταπολέμηση του εγκλήματος. Τέλος, ο κος Δημήτρης Κοντούδης, Υπεύθυνος Εκπαιδεύσεων σε Επαγγελματίες της Α21 Ελλάδος, παρουσίασε το έργο «Δράσεις ευαισθητοποίησης για την εμπορία ανθρώπων».

Η πρώτη αυτή διαδικτυακή εκδήλωση στόχευε κυρίως στην ενημέρωση οργανισμών και φορέων της Θεσσαλονίκης και της Β. Ελλάδος γενικότερα.

Αντίστοιχα, τη Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021, θα λάβει χώρα δια ζώσης, αλλά και διαδικτυακά, αντίστοιχη εκδήλωση στην πόλη της Αθήνας. Η εκδήλωση αυτή θα γίνει στις 12 μ.μ. στο ξενοδοχείο “Electra Metropolis Athens” στην αίθουσα Jasmine, στον 2ο όροφο του ξενοδοχείου.

 

A21. © All Rights Reserved. Designed and developed by sometimes studio.